Bila kita kehilangan sahabat,” Kanak-kanak men4ngis kucing kesayangan m4ti

Gara-gara terkenal dan comel dipandang, itulah antara sebab kucing sering menjadi pilihan ramai untuk dijadikan sebagai haiwan peliharaan. Selain itu, mereka juga sangat manja sekali gus dapat menjadi penyeri hidup seseorang apabila dilanda masalah atau kesedihan.

Bukan sahaja si comel kucing ini bijak dan manja malah kadang kala kelakuan lucunya mengundang pemilik juga hairan terutama apabila merayap keluar rumah namun perlu di jemput pulang.

Kucing bukan sahaja menjadi peneman tetapi kadang kala telatahnya yang memang manja dengan individu yang disayanginya membuatkan insan yang menyayangi kucing ini akan terasa kehilangan kucing kesayangan mereka.

Seperti kesedihan yang dialami oleh seorang kanak-kanak yang juga kehilangan kucing kesayangannya yang kaku tidak berny4wa. Perkongsian video itu di Aplikasi Tik Tok itu menjadi tular apabila kanak-kanak itu kelihatan men4ngis teresak-esak meratapi pemergian kucing tersayang.

Bila kita kehilangan SAHABAT. Semoga kita jmpa lagi nanti sayang,” tulis @dylamohdnoor di ruangan kapsyen.

Bila kita kehilangan SAHABAT🥺 Semoga kita jmpa lagi nanti sayang❤️ #fyp #oyen

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 23.3k tontonan, 1.2k tanda suka dan pelbagai komen dari netizen yang rata-rata turut bersedih atas pemergian kucing tersebut.

Sumber : tiktok dylamohdnoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *