BUDAk Kec1l Buat Pamp3rs Jad1 TUDUNG Tak Larat Nak GelAk…

Kan4k-kanak yang masih kec1l selalunya ada saja bend4-bend4 baru yang dilakukan mereka. Sama seperti yang dikongsikan ibu ini tentang gelagat anak perempuannya yang bermain dengan pampers ini.

G3lagatnya yang memaka1 pampers di kepala menarik perhatian ramai baru-baru ini. Tidak kurang juga yang turut sama terhibur melihat kecomelan kan4k-kan4k perempuan ini.

kelihatan k4nak-kan4k perempuan itu sedang gigih menyarungkan pampers tersebut pada kepalanya. Walaupun ianya kelihatan ketat dan sukar untuk disarungkan, dia masih tetap mencubanya.

Gelagatnya ini turut membuatkan ibunya berdekah melihat ragam anak perempuannya ini. Tidak hanya menyarungkan di kepala, k4nak-kan4k itu kemudian berdiri di hadapan cermin untuk melihatnya.

Dia juga kelihatan berpuas hati dengan ‘tudung sarung’ yang dipakainya itu dan terseng1h-seng1h memandang si ibu yang merakamnya.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama terhibur dengan telatah kanak-kanak perempuan ini. Ada juga yang memuji imaginasi kreatif k4nak-kan4k ini dalam menyarungkan pampers itu di kepala

“Apa yang kau buat budak comey. Tak larat nak gelak dah tengok…”

“Comelnya boleh buat anak tudung ni haa.”

“Haha lawak gelak keras perut. Pandai pulak pi tengok cermin pulak dia.”

“Boleh buat anak tudung bila emergency. Teringat masa kerja kilang dulu.”

SUMBER
TIK TOK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *