“Dia pun nak mandi” – [VIDE0] Seram! Lelaki Nak Tunjuk Pacat Lepas Hiking, Tapi Ternampak…

Kalau korang dah biasa pergi hiking kat kawasan yang lembab, mesti takkan lari dari kejadian kena gigit dengan pacat yang hinggap di kaki atau mana-mana anggota badan korang kan? Kalau nak tarik tu, uish… Ngilu!

Perkara itu dianggap biasa kerana hampir semua orang pernah mengalami situasi tersebut. Ini kerana ia merupakan habitat hidup haiwan tersebut di samping menghisap darah untuk terus survive.

Sama seperti satu perkongsian yang dibuat oleh pengguna akaun TikTok @kifley02, yang mana dia merakam dirinya yang berehat sementara di tepi sungai selepas hiking.

Di awal video lelaki itu, dia sempat menanggalkan kasut untuk menunjukkan jumlah pacat yang hinggap di kedua-dua kakinya namun semuanya berkumpul di satu tempat yang sama. Banyak betul weh nasib baik pakai stoking tebal!

“Lama betul dia kat atas batu tu”

Namun, apa yang menarik perhatian orang ramai dari video yang dikongsikan itu bukanlah jumlah pacat yang ada, tetapi kelibat ‘sesuatu’ yang dipercayai turut ada dalam rakaman itu.

Ini kerana, semasa lelaki itu merakam seluruh kawasan sungai itu difahamkan ramai yang ternampak lembaga putih berada di kawasan air terjun. Katanya jelas pulak tu!

“Seram wey kat batu tu.. tu mesti peminat abg 😂 Awt x bwk trun kesian dia sejuk 😂” – Komen netizen

Tiktok Full 9

Video itu kini telah mendapat lebih dari 4 juta tontonan di TikTok dan juga memperolehi lebih 200K likes! Bukan tu je, disebabkan ramai yang mahu mendapatkan kepastian mereka, lelaki ini memuatnaik video asal tanpa sebarang tambahan filter muzik. Korang boleh tengok kat bawah ni.

Real betul ni! Apa-apa pun nasib baik lah abang ni selamat juga habiskan aktiviti hiking dia. Cantik je kawasan sungai tu… Refreshing orang kata!

Sumber: L0bak merah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *