Ini Baru Betul! Turun 0.5Kg Seminggu Dengan Overnight Oats. Slow Tak Apa, Janji Kita Enjoy Diet Kita.

Dah macam satu trend pula overnight oats ni. Buka facebook je mesti ada orang share resipi. Tapi dalam banyak-banyak resipi, kami tertarik dengan resipi yang Shida Sinchira ni kongsikan.

Sebab dia ada campuran kekacang dalam oats dia. Sedapnya! Jom ramai-ramai cuba.

Overnight Oats memang sedap!

Untuk penggemar bijirin macam sis, memang tak jadi masalah nak sarapan macam ni tiap-tiap hari.

Yang tak pernahr minat tu, why not kau orang cuba, mana tau boleh jadi top 1 carta makanan kegemaran kau lepas ni, serius sedap sangat!

Sebelum ni memang selalu amal oats and susu ja, tapi bila dah jadi rutin sarapan setiap hari, sis ubah sikit resepi supaya jadi lebih sihat & berkhasiat.

BAHAN-BAHAN

Rolled oats
Fresh Milk
Kekacang
Buah
Greek Yogurt
CARA-CARA

Oats 6 sudu
Greek yogurt 1 sudu
Susu 200ml
Goncang bagi sebati.

Tambah kekacang, kismis satu sudu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *