Kec0h! Lembu meng4muk terjah hospital, orang ramai bertempiaran lari

SITUASI di sebuah hospital menjadi kec0h apabila seekor lembu terlepas dan berlari masuk ke dalam ruang menunggu, sehingga menyebabkan pesakit dan pelawat bertempiaran lari.

Menerusi rakaman kamera litar tertutup (CCTV), kelihatan haiwan berkenaan meluru masuk ke dalam ruang menunggu hospital berkenaan dan mer3mpuh kerusi.

Pesakit dan pelawat yang pan!k segera lari untuk menyelamatkan diri namun namun haiwan berkenaan bert!ndak g4n@s dan melnggr mereka.

Kejadian tersebut berlaku pada 13 Februari lalu di Hospital San Rafael di Colombia.

Akhbar tempatan, Vanguardia melaporkan tiada m4ngsa yang p@r4h dalam ‘s3r@ngan’ berkenaan, namun seorang wanita yang dip!jak haiwan tersebut hanya mengalami lvk4 kecil.

Bagaimanapun ‘s3rang4n’ itu menyebabkan kerusi dan dua motosikal di luar perkarangan hospital mengalami ker0s@kan.

Akhbar itu juga melaporkan bahawa pemilik lembu berkenaan membuat permohonan maaf kepada pihak hospital dan pihak yang terlibat dalam ins!den tersebut.

SUMBER ; Metro.co.uK

pERHATIAN: Pihak ADMIN tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @myteam juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *