Lembu datang cari Tuan Tengah Lepak “Mcm bini tenung laki…”

Lembu datang cari Tuan Tengah Lepak “Mcm bini tenung laki…”
Walau bagaimanapun, siapa menyangka haiwan seperti lembu juga sangat kelakar dengan perangai yang tidak dapat dijangka oleh tuannya.

Bagi individu yang memelihara halwan, pasti sangat kenal dengan perangainya apabila kucing juga seek0r haiwan yang lucu dan dapat ditonton telatahnya di media soslal.

Seperti mana yang dikongsikan oleh seorang pengguna TikT0k atas nama Aisyaa27 ini apabila perkongsiannya mengenai seekor lembu dan pemilik mengvndang gelak tawa ramai dengan lebih 90 ribu mata menontonnya.

Lebih melucukan lembu itu yang dikatakan kenal dengan pemiliknya hanya memerhatikan kelakuan lelaki berkenaan sehingga diibaratkan oleh netlzen sudah seperti isteri yang tenung suami disaat lepak.

Melalui perkongsian dapat dilihat seorang lelaki yang dikatakan pemilik didatangi seekor lembu yang memerhati dari jauh seperti telah mencarinya.

Rata-rata netlzen yang melihat tidak dapat menahan ketawa dan terus menghujani ruang komen dengan bermacam-macam respon lvcu terhadap situasi itu yang sangat tidak dijangka daripada halwan tersebut.

Sumber: f-uh.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *