Pakcik Beli Burger Di Gerai Sempena Harijadi Isterinya Jadi Tular Dan Tarik Perhatian Secret Recipe

Dia tidak sempat membeli kek memandangkan sudah larut malam dan mengambil keputusan singgah di kedai makan makanan barat untuk membeli burger.

Baru-baru ini, telah tular satu kisah dimana seorang pakcik telah membeli burger gerai untuk isteri tersayang bersempena dengan hari ulang tahun bidadarinya itu.

Pakcik ini membeli burger di gerai sempena dengan harijadi isterinya dan menjadi tular di media sosial dan Secret Recipe mahu mencari pakcik ini.

Kisah tersebut telah mendapat perhatian meluas sehinggakan satu jenama francais kek terkenal Secret Recipe terpanggil untuk membelanja pakcik serta keluarganya kek di francais mereka sekitar Sungai Petani.

Burger gerai dah diganti dengan kek mewah

Disambut dengan kek dan staf-staf

Kelihatan wajah ceria isteri Pakcik Razif apabila diraikan dengan penuh meriah oleh semua yang berada di situ. Sebiji kek turut dihidangkan sebagai ganti kepada burger yang dibeli pada malam tersebut.

Pakcik tersebut yang dikenali sebagai Pakcik Razif telah membawa isteri dan anaknya ke kedai itudan disambut meriah oleh staf-staf yang bertugas.

Mereka telah menzahirkan rasa seronok diatas layanan yang diberikan kepada keluarga bertuah tersebut dan memuji tindakan Pakcik Razif sebelum ini yang dianggap sweet oleh pengguna media sosial kerana masih mengingati hari ulang tahun isteri tersayang.

Sehubungan dengan perkembangan mengenai sambutan hari lahir isteri Pakcik Razif, rata-rata netizen di Twitter telah meninggalkan komen positif diatas tindakan segera francais kedai kek terkenal itu.


Baik suami dia. Semoga kekal bahagia sampai ke syurga. Kalau dapat burger pun dah rasa very appreciate sangat” -netizen

Terbaikkk..lah pakcik ni..ingat hari jadi wife dia..walaupun sebiji burger..yang penting dia menghargai wife dia..selama ni..

simber ;Mimbarraudhah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *