Pervt Tiba-Tiba Membes4r Bila ‘Check’ D0kt0r Cakap Tak Ada Apa, Rupa-Rupanya…

Tidak mengandvng tapi pervt secara tiba-tiba membesar, itulah yang dialami oleh seorang pes4kit Major Depress1ve Disorder with Pyschsosis and Borderline dikenali sebagai Elhaslina. Kisah ini telah dikongsi menerusi dua buah video yang dimuat naik di laman TikTok dan meraih perhatian wargamaya.

Pervt tiba-tiba membes4r

Menerusi video pendek yang dikongsi, wanita cekal ini menceritakan dia sama sekali tidak meng4ndung namun, perutnya dilihat semakin membesar. Wanita ini yakin ‘benda’ tersebut merupakan g4ngguan makhlvk halvs dan turut akui ber4sa sak1it.

Pervt bes4r sebab meng4ndung tidak, g4ngguan makhlvk halvs ya.

Pujuk hati mungkin ada sebab lain. Tapi memang yakin ini semua g4ngguan.

Ujar wanita ini, selepas pulang daripada mendapatkan pervbatan Islam dia bertindak ke klinik bagi memeriksa keadaan rahimnya. Bagaimanapun, doktor menjelaskan rahimnya berada dalam keadaan yang normal.

El pun tak pasti busung (gembvng pervt kerana peny4kit) ke tidak.

Walaupun diuji wanita ini akur dengan apa yang telah terjadi dan menjelaskan keadaannya semakin pulih. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen sempat menitipkan doa buat wanita ini supaya terus cekal dan mendapatkan pertolongan daripada ‘p4kar’

El dah reda dan sekarang dah makin ok. Sebab tu El boleh share dekat sini.

Video penuh:

Semoga terus kuat

Terdahulu, wanita ini mengaku mempunyai seorang ‘rakan’ bernama Amanda (orang lain tak nampak) ketika menjalani penggambaran di set TV3 untuk rancangan Nona.

Sumber: Elhaslina

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : OHBULAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *