Reaksi Suami Nak Termvntah Masa Isteri Bersalin Bikin Terhibur!

Semasa menanti detik untuk bersalin, kebanyakan wanita pastinya mahukan suami berada di sisi mereka pada waktu itu. Tetapi bukan semua suami cukup berani untuk temankan isteri semasa bersalin lagi-lagi mereka yang ada fob1a dengan darah.

Sama macam situasi yang dikongsikan ini apabila si suami hampir saja termuntah semasa menemani isteri yang sedang bersalin. Video tersebut tular di Tik Tok apabila ia menerima lebih 20 juta tontonan setakat ini.

Seperti yang dapat anda saksikan di dalam video ini, suami tersebut dilihat memegang tangan isterinya di dalam dewan bersalin. Melihatkan pada raut wajahnya juga kelihatan seperti dalam keadaan ketakutan mengalahkan isterinya yang steady di situ.

Sebaik saja lelaki tersebut menjenguk melihat keadaan isterinya, dia kemudian terbel4hak dan hampir termvntah di situ. Reaksinya ini turut membuatkan isteri yang sedang bersalin itu berdekah melihatkan suaminya itu. Mungkin juga lelaki itu sebenarnya berasa geli melihat darah yang begitu banyak di situ.

Apa yang lebih mencuit hati, penampilan suaminya yang nampak g4ngster itu turut menjadi bahan usikan netizen. Walaupun memakai rantai dan bertatu persis seorang g4ngster, siapa sangka lelaki itu sebenarnya lemah melihat isterinya bersalin.

Suami saya p3ngsan.”

reaksi suami

Dengan rantai dan tatunya…”

bersalin

Kalau saya, dah halau dia keluar…”

komen

“Sekurang-kurangnya dia temankan…”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *