[VIDE0] “Kambing terlalu manja” – Mintak nak tidur atas riba je kerja

Selalunya kucing menjadi pilihan bagi orang yang suka memelihara haiwan peliharaan, jarang pula ada yang memilih untuk memelihara binatang lain. Mungkin kerana kucing ini memang kebanyakan rumah akan memeliharanya.

Terkini tular sebuah video di Aplikasi Reel di Facebook sehingga mendapat tontonan ramai iaitu sebuah video anak kambing yang manja, bukan manja yang biasa tetapi memang manja yang terlampau.

Rakaman video itu terlihat seorang wanita yang kelihatan bersama seekor anak kambing yang sedang melompat hendak duduk di ribanya dan wanita itu telah memelvk dan meriba anak kambing itu sambil menepuk seperti mendodoikan anak kambing itu.

Menurut wanita itu, anak kambing itu yang digelar sebagai baby itu sangat manja dengan denganya sampaikan kalau hendak tidur pun anak kambing itu hendak tidur dekat dan bersama dengannya.

Video:

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai yang memuji kecomelan anak kambing itu sambil juga memuji muka anak kambing itu yang terdapat simbol “love” pada mukanya yang membuatkan anak kambing itu seperti nampak istimewa.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *